Bakım Onarım Çağrı Merkezi

BURSA KLİMA SERVİSİ

Bursa da en iyi ekipmanlara ve alanında uzman deneyimli tecrübeli teknisyenlere sahip Bursa klima servisimizde tüm marka model klima bakım onarımları garantili olarak onarılmaktadır.

Devamı

İmmergas servisi olarak tüm kombi bakımları klima bakımı tamiri petek radyatör bakımları temizliği uzman kadromuz tarafından kaliteli ve garantili olarak yapılmaktadır.

Devamı

Bursa GRUNDİG SERVİSİ olarak tüm buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi televizyon tamiri klima bakım onarımları uzman kadromuz tarafından garantili olarak yapılmaktadır.

Devamı

Electrolux servisi olarak bursa geneli tüm Electrolux marka buzdolabı bulaşık makinesi çamaşır makinesi kurutma makinesi derin dondurucu klima bakımları tamirleri ve tüm beyaz eşya bakım onarımları garantili olarak yapılmaktadır.

Devamı

BURSA ECA SERVİSİ

Bursa Eca servisimizde tüm kombi ve klimaların genel bakım ve tamirleri acil arıza durumları alanında uzman personellerimiz ve tam donanıma sahip ekipmanlarımız ile haftanın 7 günü kesintisiz hizmetinizdeyiz.

Devamı

Eca Kombi servisi olarak tüm ECA kombi bakımı tamiri klima bakım tamiri gaz dolumu klima temizliği montaj ve de montaj işlemleri için alanında uzman ekibimiz ile her zaman hizmetinizdeyiz.

Devamı

Daikin kombi klima bakım onarım merkezimiz de haftanın 7 günü kesintisiz kombi bakımı tamiri klima bakımı tamiri klima temizliği klima gaz dolumu klima montaj ve de montaj işlemleri için kaliteli hizmet sunuyoruz.

Devamı

Buzdolabı tamiri derin dondurucu tamiri her türlü buzdolabı marka modeli ayırt edilmeden en iyi şekilde uzman kadromuz tarafından garantili olarak yapılmaktadır. Buzdolabı motor değişimi buzdolabı gaz dolumu içinde bizi her zaman arayabilirsiniz.

Devamı

Bursa Bosch Servisi olarak tüm beyaz eşya bakımı tamiri uzman teknisyenler tarafından yapılmaktadır. Beyaz eşyada ki yapılan hizmete ve değişimi yapılan parçalar için bir yıl garanti süresi veriyoruz.

Devamı